Als een vermogensbeheerder je probeert te overtuigen

“Zo ga ik het niet doen”

“Zo ga ik het niet doen,” dacht ik, terwijl ik weer eens aan de telefoon hing met een vermogensbeheerder over een kwestie voor een klant.
“Ja ja ja,” zei ik beleefd, “ik kom wel binnen en dan…” Maar vanbinnen dacht ik: dit is precies waarom zoveel van mijn klanten zich ongemakkelijk voelen in deze wereld.

Slim, sterk – en toch onzeker gemaakt

Mijn klanten zijn stuk voor stuk slimme, capabele vrouwen. Ze hebben carrières opgebouwd, bedrijven geleid, jarenlang hun verantwoordelijkheid genomen.

En dan zitten ze ineens tegenover een adviseur die praat over “drieënhalf procent rendement” en “omdat dat handig is”, zonder ook maar één keer écht te luisteren. Zonder te vragen: Wat wil jíj met dit geld?

Een van mijn klanten verwoordde het perfect:
“Het voelt alsof ik ineens het vrouwtje ben dat niet weet wat ze moet doen.”
En dat terwijl ze haar hele leven krachtige keuzes heeft gemaakt.

Persoonlijke vermogensbegeleiding brengt je terug in regie

Wat ik deze vrouwen leer? Je hoeft niet zomaar te accepteren wat een vermogensbeheerder je vertelt. Je mag vragen stellen. Twijfels uitspreken. Kiezen voor wat bij jóu past.

In het jaartraject dat ik aanbied, ontdekken vrouwen hoe ze hun vermogen weer in eigen hand nemen. Niet met spreadsheets en ingewikkelde formules, maar met kennis, inzicht en vertrouwen.

Ze leren hun geld “om de tafel te doen” – net als een zakelijk gesprek. Met een rechte rug, een gezonde dosis zelfvertrouwen en het lef om te zeggen: “Leg dat nog maar eens uit, graag in gewone taal.”

Het gaat om hoe jij je voelt

Want uiteindelijk gaat het niet alleen om wat je met je geld doet. Het gaat om hoe jij je erbij voelt. Rust. Zekerheid. Eigenaarschap.

Persoonlijke vermogensbegeleiding draait om veel meer dan cijfers. Het gaat over jouw positie aan tafel. Over serieus genomen worden. Over voelen: dit is míjn geld, en ik bepaal wat ermee gebeurt.

Herken jij dit?

Heb jij wel eens zo’n gesprek gehad waarin je je klein voelde, ondanks alles wat je al hebt bereikt?

Weet dan: het ligt niet aan jou. En je hoeft het niet meer alleen te doen.

Wil je eens van gedachte wisselen met mij over jouw persoonlijke situatie? Plan hieronder vrijblijvend een gesprek in. 

Liz-weima--blog-niemand-geeft-goede-doelen

GRATIS WEBINAR

‘Help, ik ben rijk’

Glipt de controle door je vingers? Ben je klaar om het anders te doen? Jouw geld. Jouw verhaal. Jouw vrijheid. Meld je nu aan voor mijn gratis webinar en ontdek hoe jij zelfverzekerd je vermogen kunt beheren.

Datum: maandag 30 juni
Tijd: 20:00 – 21:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is verborgen bij het bekijken van het formulier
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een gratis gesprek aan

Is het wat voor mij? Je wilt beginnen, maar weet niet waar en hoe. Wie kan je vertrouwen. Kan je dit wel, je ziet door de bomen het bos niet. “Zoveel mogelijkheden, wat moet ik doen.”

Je loopt vast, stelt het uit. Weet niet hoe verder. “Heb ik daar wel tijd voor?

Is het niet te ingewikkeld?” Bepaal jouw eerste stap richting een onbezorgd pensioen.

Misschien vind je dit ook interessant

Wat ik doe past niet in een hokje

Wat ik doe past niet in een hokje

“Wat is uw beroep dan?” "Wat is uw beroep dan?" vroeg iemand tijdens mijn webinar. Ik glimlachte. Het is een vraag die ik vaker krijg. Want eerlijk? Wat ik doe laat zich niet in één label vangen. "Ik ben coach en financieel mentor," antwoordde ik. "Ik begeleid vrouwen...

Lees meer
De moed om zelf te beginnen met crypto-investeringen

De moed om zelf te beginnen met crypto-investeringen

Kleine stappen, grote twijfel Een patroon dat ik vaak zie bij mijn klanten: ze zijn niet het type dat stil blijft zitten. Ze nemen initiatief, lezen zich in, openen een beleggingsrekening. Sommigen kopen ETF’s, anderen besluiten te beginnen met crypto-investeringen....

Lees meer
Als een erfenis niet als jouw geld voelt

Als een erfenis niet als jouw geld voelt

De onzichtbare last van een nalatenschap Laatst sprak ik een vrouw die een flinke erfenis had ontvangen. Ze zei: “Het voelt niet als mijn geld.” En eerlijk? Dat hoor ik vaker. Vooral bij grotere bedragen zie ik dat vrouwen worstelen met dat gevoel van afstand. Ze...

Lees meer