Ik had last van het ‘Sudden Wealth Syndroom’

 

Geen een of andere tropische ziekte, maar toch iets dat me jaren parten heeft gespeeld. Waarvan ik onlangs pas het bestaan besefte.

Het komt erop neer dat ik meer dan 10 jaar niet meer wist hoeveel geld ik precies geschonken had gekregen. Zo’n ingewikkeld getal was het nou ook weer niet, ook al was het niet helemaal strak afgerond.

Het voelde gewoon allesbehalve van mij, waardoor ik het afstootte en het bedrag niet kende. Ik kon mezelf er ook niet toe zetten om even de kluis in te duiken en in de papieren te ontdekken hoe het zat. Nee, mijn toenmalige partner moest me er telkens aan herinneren hoeveel ik precies had. Als zo’n ver-van-mijn-bed-show voelde het.

Ik ging gebukt onder dat geld en de energie en conditionering die het met zich meebracht

Zolang ik er niet naar hoefde te kijken of over te praten, was het goed. Anders voelde ik me hulpeloos.

  • Wist ik veel hoeveel geld ik liet liggen.
  • Wist ik veel hoeveel levensgeluk ik mezelf ontzegde.
  • Wist ik veel hoeveel impact ik de rug toekeerde.

Gelukkig weet ik dat vandaag wel. Ik leef nu op mijn eigen voorwaarden.

Maak mijn eigen beslissingen. Met en dankzij het geld dat ik ontving.

Maar zonder last van het ‘sudden wealth syndroom’.

Binnenkort heb ik een aantal gesprekken met vrouwen die:

> een vermogen hebben

> willen beleggen in dingen waar ze blij van worden

> er meer gevoel bij willen hebben

> dat het hun leven meer mogelijkheden geeft

Heb je interesse? Stuur me een mailtje.

 

In dat gesprek kijken we waar je nu staat en waar jij je vermogen voor zou willen inzetten in je leven , wat je ideaalbeeld is en waar je hulp bij zou kunnen gebruiken.