Wat ik doe past niet in een hokje

“Wat is uw beroep dan?”

“Wat is uw beroep dan?” vroeg iemand tijdens mijn webinar.

Ik glimlachte. Het is een vraag die ik vaker krijg. Want eerlijk? Wat ik doe laat zich niet in één label vangen.

“Ik ben coach en financieel mentor,” antwoordde ik. “Ik begeleid vrouwen met een onverwacht vermogen.”

Die uitleg roept meestal alleen maar méér vragen op. “Hoe dan? Wat doe je precies? En hoe help je bij blokkades rond geld?”

Geld is zelden alleen maar geld

Ik vertelde over mijn achtergrond in hypnose en systemisch werk. En over hoe geldbeslissingen vaak veel minder te maken hebben met cijfers dan we denken. Dat ze vaak voortkomen uit patronen, overtuigingen en ervaringen die diep in ons systeem zitten.

Persoonlijke vermogensbegeleiding is voor mij dus nooit alleen een financieel traject. Het gaat óók over wat er vanbinnen gebeurt wanneer je een erfenis ontvangt. Wanneer je opeens verantwoordelijk bent voor een vermogen dat je misschien niet verwachtte – of niet zeker weet of je het wel “verdient”.

Niet alleen spreadsheets, ook emotie

Mijn klanten hebben geen behoefte aan standaardadvies of spreadsheetcoaching. Ze zoeken iemand die begrijpt dat geld emotioneel kan aanvoelen. Dat er twijfel en schuldgevoelens kunnen spelen. En dat verstandige keuzes soms worden tegengehouden door iets onzichtbaars: oude overtuigingen, angsten of patronen.

Sommige vrouwen kijken verbaasd als ik zeg dat we in onze sessies net zo goed praten over beleggingen als over hun familiesysteem. Maar precies die combinatie werkt. Dat is waar de echte beweging ontstaat.

Persoonlijke vermogensbegeleiding is maatwerk

Juist omdat ik niet in een hokje pas, kan ik doen wat werkt. Geen standaardadvies, maar persoonlijke begeleiding. Geen algemene theorie, maar afgestemd op jouw situatie, jouw vragen, jouw tempo.

En jij?

Ervaar jij ook blokkades in je relatie met geld?

Weet je dat die vaak teruggaan naar je vroegste jeugd – naar overtuigingen die je ooit onbewust hebt overgenomen?

Als je daar klaar voor bent, nodig ik je uit om samen te onderzoeken waar je staat. En wat er mogelijk wordt als je die blokkades doorbreekt. Plan vrijblijvend hieronder een kennismaking met mij in. 

Liz-weima--blog-niemand-geeft-goede-doelen

GRATIS WEBINAR

‘Help, ik ben rijk’

Glipt de controle door je vingers? Ben je klaar om het anders te doen? Jouw geld. Jouw verhaal. Jouw vrijheid. Meld je nu aan voor mijn gratis webinar en ontdek hoe jij zelfverzekerd je vermogen kunt beheren.

Datum: maandag 30 juni
Tijd: 20:00 – 21:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is verborgen bij het bekijken van het formulier
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een gratis gesprek aan

Is het wat voor mij? Je wilt beginnen, maar weet niet waar en hoe. Wie kan je vertrouwen. Kan je dit wel, je ziet door de bomen het bos niet. “Zoveel mogelijkheden, wat moet ik doen.”

Je loopt vast, stelt het uit. Weet niet hoe verder. “Heb ik daar wel tijd voor?

Is het niet te ingewikkeld?” Bepaal jouw eerste stap richting een onbezorgd pensioen.

Misschien vind je dit ook interessant

Als een vermogensbeheerder je probeert te overtuigen

Als een vermogensbeheerder je probeert te overtuigen

“Zo ga ik het niet doen” "Zo ga ik het niet doen," dacht ik, terwijl ik weer eens aan de telefoon hing met een vermogensbeheerder over een kwestie voor een klant."Ja ja ja," zei ik beleefd, "ik kom wel binnen en dan…" Maar vanbinnen dacht ik: dit is precies waarom...

Lees meer
De moed om zelf te beginnen met crypto-investeringen

De moed om zelf te beginnen met crypto-investeringen

Kleine stappen, grote twijfel Een patroon dat ik vaak zie bij mijn klanten: ze zijn niet het type dat stil blijft zitten. Ze nemen initiatief, lezen zich in, openen een beleggingsrekening. Sommigen kopen ETF’s, anderen besluiten te beginnen met crypto-investeringen....

Lees meer
Als een erfenis niet als jouw geld voelt

Als een erfenis niet als jouw geld voelt

De onzichtbare last van een nalatenschap Laatst sprak ik een vrouw die een flinke erfenis had ontvangen. Ze zei: “Het voelt niet als mijn geld.” En eerlijk? Dat hoor ik vaker. Vooral bij grotere bedragen zie ik dat vrouwen worstelen met dat gevoel van afstand. Ze...

Lees meer