Vrouwelijk investeren

Groepsprogramma

Veel ondernemers hebben zorgen en onzekerheden op financieel vlak. Jij herkent het misschien ook wel? Je wilt je gewoon bezighouden met je leven, je gezin en je werk. Dat is al druk genoeg. Maar je voelt ook dat je financieel afhankelijk bent. Ofwel van je aanbod, je klanten, je baas of misschien je partner. 

Wanneer het economisch even wat minder gaat, knijp je ‘m toch even als je geen gegarandeerde inkomsten hebt.

Nu lek je regelmatig energie, omdat je MOET werken. Terwijl je veel beter werk levert als jij in je juiste energie zit en je creativiteit kan laten stromen. Geld verdienen is hierdoor vaker dan je lief is een ‘moeten’ en een groter thema dan dat je zou willen.

Ondertussen merk je ook dat wanneer je je boodschappen doet, er in je karretje een stuk minder producten liggen dan vroeger. Maar dan wel voor hetzelfde kassabon bedrag.

Je leest en hoort dat de inflatie snel stijgt;  dat alles duurder wordt. En dan nog die 0% “sparen” op de bank…. pfff. Je wil er niet te veel over nadenken, want dat kost je ook energie, maar je kan er niet aan ontkomen dat je er onderaan de streep op achteruit gaat.

Misschien heb je jaren de meeste zorg voor de kinderen op je genomen en doet je partner de financiën. Ergens kriebelt er wel wat om daar zelfstandiger in te worden.
En stel dat er wat met die partner gebeurt of dat de relatie eindigt.
Waar sta je dan?

Klopt dit? Als je heel eerlijk bent tegen jezelf, dan heb je je financiën en financiële toekomst eigenlijk niet goed genoeg geregeld. En dit knaagt al even aan je.

Al te lang eigenlijk…

Toch voel je wel dat je NU wat aan je financiële situatie moet doen, wilt doen.
Je wilt die verantwoordelijkheid pakken, maar om allerlei redenen heb je je er nog niet toe gezet. Je hebt er niet genoeg verstand van, en je hebt ook helemaal geen zin om hier úren in te moeten investeren om het eigen te maken.

Überhaupt voelt ‘Financiën aanpakken’ zwaar, moeilijk, als een hoop geleur en als een brok mannelijke energie waar je liever niet mee bezig wil zijn. Jij wil lekker kunnen creëren vanuit jouw vrouwelijkheid, doen waarvoor jij hier bent!

Als je je herkent in bovenstaande, dan heb ik geruststellend nieuws voor je: investeren kan ook op een hele andere manier! Vrouwelijk, fun, afgestemd en met een helder tijdbesparend plan. Zo doe ik het namelijk ook 😉

Ik vertel je er graag meer over en beloof je dat het een verademing is!

 

De wereld verandert

We staan op een kruispunt (dat hoef ik jou niet uit te leggen, want daar weet je alles van 😉 ). Sterker nog; jij bouwt mee aan deze prachtige nieuwe wereld en daardoor gebeuren er hele mooie dingen; men wordt bewuster, we bewegen collectief naar een hoger bewustzijn.

De financiële wereld verandert hierdoor ook. Ook deze wereld gaat langzaam naar een veel eerlijker, mooier systeem. Zoals wij het graag zien! Je hoort steeds vaker over Bitcoin, crypto en blockchain technologie.

Je hebt geen idee wat dat precies is en blijkbaar mis je iets. “Goh, ik word echt oud” denk je. En ergens voelt het ook wel ongemakkelijk; dat je er geen verstand van hebt.

Ondertussen baal je van het feit dat we nog in een realiteit leven waar alles om geld draait… maar je kan er niet aan ontkomen en wil dit ‘spel’ dan maar zo goed mogelijk spelen. Voor jezelf én voor je geliefden.

Je vraagt jezelf geregeld af: het moet toch anders kunnen? Je bent de stress om je financiën beu en vraagt je af hoe je een betere, stabiele, financiële basis bouwt. 

Hoe zorg je ervoor dat je jouw pensioen goed geregeld hebt (en het liefste ook eerder dan met 70 jaar met pensioen kan gaan)? Hoe regel je het goed voor je kinderen?

Je wilt er echt werk van te maken.
Er zijn mogelijkheden genoeg.
Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.
Zeker niet met crypto of andere mogelijkheden buiten het traditionele.

Je verlangt er naar om je financiën helemaal op orde te hebben.
Wat zou dat een rust en ruimte geven.
Zodat jij nog meer kan creëren, zonder financiële zorgen.
Als in vrijheid, zelfstandigheid en vertrouwen in jezelf.

‘Financieel onafhankelijk zijn’, het klinkt zo mooi. Maar voelt ook moeilijk en ver weg. Je hebt al vaker gedacht om te gaan investeren, maar nooit doorgepakt. Of niet met succes, waardoor je schrok en je huiverig bent om het opnieuw te proberen. Misschien ben je er al mee bezig, maar zie je nog niet het juiste resultaat of andere mogelijkheden.

Ik weet dat financiële onafhankelijkheid ook voor jou dichterbij is dan je denkt. Het geheim zit hem in mindful investeren.

Én of dat jij kunt investeren!

Toen ik begon met investeren, had ik gewild dat er een programma was dat mij de benodigde kennis en praktische how-to stappen leerde. Helaas was dat er niet op een manier die aansloot bij mijn vrouwelijke energie. Alles was zo serieus, informatief, strikt en vooral gericht op mannen…

Jarenlang heb ik me daarom op een analytische manier verdiept in alles wat met investeren te maken had, maar juist daardoor besefte ik me: maar dit kan gewoon anders! Investeren kan namelijk ook op de vrouwelijke manier: vanuit liefde, fun, verbinding, afgestemd én met een helder en duidelijk plan.

Zo werd mijn groepsprogramma geboren, waar ik je graag voor wil uitnodigen.
Samen met een mooie groep gelijkgestemde vrouwen, die ook allemaal weten dat het anders kan in de wereld, ga je op een fijne manier leren investeren en jouw financiële plan realiseren.

De 5 geheimen achter succesvol investeren

Stel je voor, dat je met een gerust hart tegen jezelf kan zeggen:

– “Ik heb mijn financiële toekomst (en die van mijn geliefden) goed geregeld.”

– “Ik weet hoe passief geld verdienen én investeren werkt.”

– “Ik had blokkades en belemmerende gedachten over geld(verdienen), maar deze heb ik getransformeerd naar een geld-mindset die me ondersteunt.”

– “Mijn financiële plan is heel helder en kost me weinig tijd.
Ik kijk hier maar 1 of 2 keer per jaar naar en het stroomt!”

Hoe zou dat zijn voor jou? Hoe zou het voor je zijn als alle uitspraken hierboven van jou zouden zijn?

Dat zou toch heerlijk rustgevend zijn!

Het goede nieuws, in het programma Vrouwelijk Investeren gaan we dit werkelijkheid maken. Je leert de “5 geheimen achter succesvol investeren”-methode, zodat jij makkelijk, leuk en moeiteloos een passieve geldstroom creëert en je financieel vrij wordt.

Wat houdt het programma in?

Ben jij je er bewust van dat het echt tijd wordt voor: (en wil je dit op een leuke, vrouwelijke manier eigen maken?)

⭐ Inzicht in hoe je meerdere vormen van inkomsten kunt realiseren?
⭐ Leren hoe je financieel onafhankelijk wordt? En de juiste stappen hiervoor gaan zetten.
⭐ Weten waar je in kunt investeren buiten het huidige financiële systeem?
⭐ Leren hoe je een passieve geldstroom creëert?
⭐ Geld verdienen met investeren in o.a. crypto?
⭐ Mindful om te gaan met je financiën en oude blokkades omtrent geld(verdienen) los te laten en te transformeren tot een mindset die je verder helpt, ook bij investeren!

Dan ben je van harte welkom om mee te doen aan het programma. In drie maanden heb je je financiële plan op orde, weet je precies hoeveel je kunt investeren, waarin en zorgen we ervoor dat het zo goed als automatisch gaat. Zodat je er maar 1 of 2 keer per jaar naar hoeft te kijken en jij je vooral bezig kan houden met dat waar jij energie van krijgt!

Ik neem je aan de hand

In het traject gaan we ook daadwerkelijk investeren, zodat je ook de praktische uitvoering onder de knie hebt (je weet wel; letterlijk op welke knopjes je moet drukken om zaken aan te kopen en goed en veilig te investeren). 

We gaan kijken hoeveel jij kunt investeren, hoe vaak en waarin.
En dat je genoeg achtergrondinfo hebt, zodat je weet wat je doet en waarom.
Daarvoor heb je een financieel plan nodig met een visie en een droom.
We gaan uitzoeken hoe jij meerdere vormen van inkomsten kunt krijgen.
Vormen van inkomsten die passief zijn, die maandelijks uitbetalen. 

⭐ Je realiseert een hapklare, simpele structuur voor jouw financiële plan.
⭐ Je vindt oplossingen voor jouw onzekerheden op financieel vlak.
⭐ Je krijgt tools om uit te zoeken hoeveel je kunt investeren, waarin en hoe vaak.
⭐ Je wordt stap-voor-stap aan de hand meegenomen door het investeerproces.
⭐ Je ontdekt de belangrijkste fouten die je vooral niet moet maken bij het investeren in crypto (of andere markten).
⭐ Je leert hoe je start met investeren in Bitcoin, waar je het koopt en hoe je dit veilig en autonoom doet.
⭐ Je wordt meegenomen in de mogelijkheden die de nieuwe wereld brengt op financieel gebied.
⭐ Je vindt uit op welke manieren jij nog meer passief inkomen kan verdienen.
⭐ Je leert waar je in kunt investeren buiten het huidige financiële systeem (dus niet alleen  in crypto, we bespreken ook een hoop andere opties, waar jij zo in eerste instantie niet aan zou denken!)

En het belangrijkste van alles, dat wat maakt of je investeren succesvol zijn of niet
⭐ Je leert omgaan met het psychologische aspect van investeren.

Wat is er allemaal bij inbegrepen?

  • 8 cursusdagen; bestaande uit 4 maal een 2-daagse.
  • 4 overnachtingen gedurende de 2-daagses, zodat je alle focus hebt voor de cursus en deze dagen niet alleen je financiële stabiliteit gaat realiseren, maar het ook een cadeautje van ontspanning en rust voor jezelf is.
  • Alle maaltijden en drankjes.
  • 4 tussentijdse Zoomcalls & support via mail of Signal.
  • Simpele tools om je financiële gegevens in kaart te brengen.
  • Schrijfgerei en pen.
  • Een crypto “Ledger” om je eigen Bitcoin op te slaan (met je eigen Ledger wordt het pas echt fun!).
  • Nog een aantal kadootjes en verrassingen!
  • Tot slot natuurlijk een hoop gezelligheid, saamhorigheid en ondersteuning, dat kan niet anders bij zo’n fijne groep vrouwen!

Dit traject duurt 3 maanden. We ontmoeten elkaar 4 keer op 2 aansluitende (doordeweekse) dagen op een locatie in de zuidelijke helft van Nederland.

De eerste ontmoeting is half maart, dan telkens half april / half mei / half juni. De data zijn nog afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie.

Tussendoor hebben we telkens één zoomcall met een Q&A. Ook kun je mij tussendoor berichtjes of mails sturen voor extra support.

Over mij

Ik investeer en beleg al ruim 20 jaar. Eerst via een account manager, mijn toenmalige echtgenoot hielp mij daarbij.

Na mijn echtscheiding in 2016 ben ik mij echt in het investeren gaan verdiepen. Moest ik wel van mijzelf.

Ik wilde graag zelf de keuzes maken. Zelf de verantwoordelijkheid nemen. Het voelde niet meer goed om het aan een ander over te laten.

Toevallig liep ik tegen Bitcoin en blockchain technologie aan. Ik had wel eens over Bitcoin gehoord, maar mij er verder niet in verdiept.

Met zweet op mijn rug, kocht ik mijn eerste Bitcoin. Ik vond het super spannend.

Ik werd heen en weer geslingerd in twijfels. “Oh, als dit mislukt zal ik het wel horen…”
Oude angsten van uitgelachen worden kwamen naar boven. Zoals het gevoel van: Haha, jij snapt het niet en wie denk je wel dat je bent?

Maar ergens in mij voelde het goed. Wist ik dat het klopte. Ook wel een fijn gevoel dat ik iets helemaal voor mezelf had gedaan. Dat ik het durfde, ondanks wat anderen zeiden.

 

Van 70K naar 350K

Gedurende de jaren ben ik me er meer in gaan verdiepen. Ben ik stapels boeken gaan lezen en macro-economen met een tegengestelde visie gaan volgen.

Er ging een wereld voor mij open. Hoe zij het vertelden, klopte helemaal voor mij. Mijn vertrouwen groeide en daarmee ging ik ook steeds meer investeren.

Behalve dat ik op een mooi moment in Bitcoin ben gestapt en van 70K naar 350K in anderhalf jaar tijd gegaan ben, sprak de Bitcoin filosofie mij enorm aan. Hierdoor ging ik er nóg meer over lezen en heb ik ook verschillende cursussen gevolgd specifiek op het gebied van crypto.

Wat ik heb gemerkt tijdens deze ‘reis’, is dat 80% tussen de oren zit: mindset, psychologie en sterk in je schoenen staan.

Daarmee bedoel ik niet alleen de  verantwoordelijkheid; ik heb mijzelf echt leren kennen.

Ik heb vooral veel geleerd over mijn angsten en twijfels. Mijn overtuigingen over geld(verdienen) en andere mensen. Mijn dromen.

Waar doe ik het voor?
Wat als ik het mis heb?
Wat als ik alles verlies?

Wie kan ik vertrouwen, kan ik mijzelf vertrouwen?
Durf ik op mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen?

Ik ontdekte dat mindset het allerbelangrijkste verschil maakt in wel of geen succes hebben met investeren. En daarom dat we in dit programma ook met je geld-mindset aan de slag gaan.

Want ja, ook jij hebt belemmerende conditioneringen of gedachten die ervoor zorgen dat je je geldstroom blokkeert én die je minder stevig in je schoenen laten staan tijdens het investeren.

Vrouwelijk investeren

Veelgestelde vragen

Mijn kennis, inzichten en jaren ervaring in beleggen heb ik in deze cursus omgezet. Zodat jij niet jaren hoeft te ploeteren in de ‘mannelijke investeringswereld’. 

Ik geef geen advies over hoe het moet.
Ik kan je wel zeggen hoe ik het heb gedaan en waarom.
Hoe ik het zie.
Hoe ik een betere wereld voor me zie.

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de cursus. En in maart samen met een groep gelijkgestemde vrouwen te starten met dit traject dat je financiën voor eens en voor altijd goed gaat regelen.

Samen komen en blijven we in een fijne, positieve energie en nemen we de zwaarte rondom financiën en investeren weg.
Zodat we ‘de hele wereld aankunnen’. Ook de financiële! En we in de energie van liefde en verbinding blijven.

Ik deel nog een aantal veel gestelde vragen met je.
Heb je nog een andere vraag? Ik beantwoord hem graag, neem daarvoor even contact met mij op.

“Maar dadelijk raak ik al mijn geld kwijt.”
Er is altijd een risico dat je investeringen minder waard worden, maar met een gedegen plan en de juiste kennis zodat je ook weet wáárom je in bepaalde markten investeert, is deze kans veel kleiner.

“Is dit wel het juiste moment om in te stappen?”
Het enige wat ik je daarop wil vragen, is: hoe lang wil je nog met jouw financiële zorgen rondlopen?

“Heb jij economie gestudeerd?”
Ik heb een aantal jaar commerciële economie als richting gevolgd, maar mijn kennis vooral gehaald uit mijn jarenlange ervaring met beleggen, het volgen van verschillende crypto specifieke cursussen, het lezen van boeken en het volgen van internationale macro economen.

Dat maakte dat ik met het investeren in Bitcoin en andere crypto munten van 70K – naar 350K gegaan in anderhalf jaar tijd.

“Ik heb geen tijd. Hoeveel uur ben ik hier mee bezig?”
Ik snap het, het liefste zou je hier uberhaupt niet mee bezig willen zijn 😉 Maar ieders situatie is uniek, daarom is het ook belangrijk dat jij een persoonlijk financieel plan hebt, wat voor jou werkt. Basiskennis over investeren en het weten van de praktische hoe-dan (waar kopen, hoe koop je veilig etc.) maakt dat je baas bent over je eigen financiën en dat je je financiële doelen kan behalen. 

De cursus is 4 maal een 2-daagse met tussendoor een aantal opdrachten om thuis uit te werken. Deze bespreken we tijdens de 4 Zoomcalls.

Het is nu even een investering van jouw tijd gedurdende 3 maanden, maar wanneer jij je financiele plan hebt staan, hoef je er nog maar 1 of 2 keer per jaar naar te kijken!

“Kan ik dit wel? Is het wel geschikt voor mij?”
Als je overweg kan met een laptop en je eigen bedrijf kan runnen, dan kan je dit ook. Bij alle belangrijke momenten (zoals het aankopen van Bitcoin) neem ik je aan de hand mee, stap-voor-stap, zodat jij het zeker ook zelf kan. Twijfel je nog? Ik spreek je graag om te kijken of het programma geschikt voor je is.