Dreamlife designer

Coaching

Voel jij dat jij het nu eindelijk écht anders wil? Dat jij jouw eigen leven weer mag gaan leven en jezelf op de eerste plek wil zetten?

De afgelopen jaren heb je vooral aan een ander gedacht en niet voor jezelf gekozen. Ondanks dat je écht je best doet voor alles en iedereen, vergeet je soms jezelf een beetje en leef je een leven waarvan je voelt is dit het nou?’ Je voelt dat je stappen wil gaan zetten en het anders wil gaan doen, maar je vindt dit ook spannend. Wat zal de rest dan niet denken?

Ook jij hebt het recht om jouw mooiste leven te leiden. En om daar te komen, gaan we samen kijken naar wat jou tegenhoudt. Iedereen heeft beperkende conditioneringen die vaak (onbewust) vanuit je opvoeding, de maatschappij of vrienden en vriendinnen aangeleerd zijn. Deze gedachten houden je tegen om de stappen te zetten waar je werkelijk naar verlangt.

Het mooie hieraan? Je kan ze ook weer afleren! Samen gaan we eerlijk in de spiegel kijken, vol liefde en respect naar jezelf ga je deze overtuigingen loslaten, zodat jij vol zelfvertrouwen nieuwe stappen zetten kan.

Kracht van gedachten

De afgelopen jaren heb ik me onderwezen in de Kracht van je gedachten en hoe je jouw gedachten vóór je kan laten werken, in plaats van tegen je.

Want dat doet je brein graag; je brein houdt je graag veilig op een plek die je al kent. Nieuwe stappen zetten?
Oei, spannend! Daar steekt je brein graag een stokje voor door je te laten denken dat je het niet kan, dat je het niet waard bent of dat je het nog maar even een paar jaar moet uitstellen. Herkenbaar?

Zonde! Want zo blijft je hangen in dat wat je altijd deed en waar je niet meer gelukkig in bent.

Gelukkig zijn er allerlei methoden om je brein gerust te stellen, zodat jij vol vertrouwen in jezelf, stappen kan gaan zetten richting jouw droomleven.

Uit je comfortzone

Na mijn echtscheiding voelde ik dat er iets cruciaal anders moest in mijn leven om weer echt gelukkig te zijn. Mijn ziel had een flinke beuk gekregen, maar ik voelde: ook ík heb het recht om mijn mooiste leven te leiden.

Veel te lang had ik mijn eigen wensen en dromen onderdrukt, omdat “ik moeder ben en de kinderen eerst het huis uit moeten”. Ik dacht dat mijn dromen daarna wel kwamen.

Mijn exgenoot (ja dat is goed geschreven 😉 ) wilde zich graag kostwinnaar voelen, dus hield ik me bescheiden op om zijn ego niet te kwetsen.

Ik hield me klein naar hem en de buitenwereld.
Ik was bang wat hij en mijn omgeving wel niet van mijn grote plannen zouden vinden. Is dit herkenbaar voor je?

Terwijl ik dit schrijf besef ik me hoe gelukkig ik nu ben. Ik leef mijn grote plannen, en de kids wonen nog steeds gezellig thuis 😉

Inmiddels zet ik me in voor andere vrouwen die voelen dat ze iets anders willen gaan doen in hun leven. Dromen waarmaken is voor iedereen weggelegd, als je maar de eerste stappen durft te zetten.

Met die stappen help ik je maar al te graag. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Je kan bij mij terecht voor individuele coachingsessies, groepstrajecten en workshops. Ik kijk graag met je mee welke vorm het beste bij jou past.