Vaak zijn het ondernemende, alleenstaande vrouwen die al een aardig potje hebben opgebouwd, maar voelen dat er meer mogelijk is.

Vrouwen die soms al wel investeren, maar het gevoel hebben dat de bank niet altijd doet wat het beste voor hen is.

Vrouwen die zien dat de wereld aan het veranderen is, en die daarop willen anticiperen. Voor zichzelf, maar ook voor hun kinderen.

Onzekerheid

Laatst had ik een gesprek met een vrouw, die al op de pensioenleeftijd zit. Ze was al zelf aan Bitcoin begonnen, maar liep vast.

Ze vertelde dat ze al eens opgelicht was in de crypto wereld, maar liet zich niet uit het veld slaan. Ze voelt ook dat het financiële systeem niet klopt en kiest voor alternatieven, zoals edelmetalen. Op de nieuwe munt die door de centrale banken gaat worden uitgegeven (de CBDC’S – central bank digital currencies) zit ze al helemaal niet te wachten. “Dan zijn we echt onze privacy en vrijheid kwijt!”

Ik begrijp deze vrouw heel goed, want zo sta ik er ook in. Ik heb het toen ook in mijn eentje uitgezocht. Met vallen en opstaan. En uiteindelijk heb ik verschillende manieren gevonden om mijn onbezorgd pensioen te creëren. Door het zelf te doen. Dat heeft me wel wat bloed, zweet en tranen gekost. Jaren aan ervaring die ik voor jou wil inzetten, zodat jij het in minder tijd realiseert.

Leer stappen zetten

👉 Ben je benieuwd welke concrete stappen jij vandaag al kan zetten? Dan nodig ik je uit op mijn gratis Masterclass op 30 mei. Daarin leer je 5 manieren om je geld te laten renderen.

De Masterclass is online via Zoom van 20 tot 21 uur.

Klik hier om je aan te melden.